Olimpiu Morutan Galatasaray / Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a ...

Olimpiu Morutan Galatasaray / Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a .... 24 yaşındaki orta saha alexandru galatasaray şimdi de steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'ı gündemine aldı. As romanya'ya konuşan fcsb kulübü'nün sahibi gigi becali, galatasaray'la anlaşmaya vardık. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Galatasaray sürem sonu sürpriz bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Ara transferde yaptığı mostafa mohamed hamlesiyle ses getiren galatasaray'da en büyük övgüyü scout departmanı aldı. Geçtiğimiz günlerde galatasaray'da oynamak istediğini açıklayan rumen 10. Genç ve yetenekli futbolcu arayışlarını sürdüren galatasaray'ın son gözdesi olimpiu morutan oldu. Olimpiu vasile moruțan 25 nisan 1999 doğumlu, romanya takımı 2021 yılının yaz transfer sezonunda ismi galatasaray'la anıldı. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Olimpiu Morutan kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi ...
Olimpiu Morutan kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi ... from icdn.ensonhaber.com
Genç yetenekleri aramaya devam eden galatasaray'da, scout ekibinin son keşfinin rumen oyuncu olimpiu morutan. Rumen basını, galatasaray'ın morutan için. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Fcsb'nin sahibi gigi becali, olimpiu morutan'ın transferi için galatasaray'la anlaştığını açıkladı. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Galatasaray sürem sonu sürpriz bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi.

Olimpiu moruțan'ın pazar payı 2,8 milyon euro.

Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında. Olimpiu vasile moruțan 25 nisan 1999 doğumlu, romanya takımı 2021 yılının yaz transfer sezonunda ismi galatasaray'la anıldı. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. 22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekiple ilgili gelen soru üzerine galatasaray'a transfer. Galatasaray ile anlaştı ifadelerini kullanmıştı. Rumen basını, galatasaray'ın morutan için. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Galatasaray takımının tecrübeli hocası fatih terim cicaldau'yu daha çok 8 numara gibi düşündüğünü belirtmişti. As romanya'ya konuşan fcsb kulübü'nün sahibi gigi becali, galatasaray'la anlaşmaya vardık. Genç yetenekleri aramaya devam eden galatasaray'da, scout ekibinin son keşfinin rumen oyuncu olimpiu morutan. Ancak galatasaray başkanı burak elmas bu steaua bükreş başkanı gigi becali yaptığı açıklamada, olimpiu morutan'ın transferi yüzde 99 gerçekleşti. Morutan ve diğerleri, galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var.

Becali, oyuncuyu türk devleri için yasak bir. Galatasaray, romanya pazarında transfer arayışlarını sürdürüyor. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 36 maçta 8 gol atarken 15 golün de hazırlayıcısı.

Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a ...
Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a ... from gundem724.net
Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. As romanya'ya konuşan fcsb kulübü'nün sahibi gigi becali, galatasaray'la anlaşmaya vardık. Galatasaray sürem sonu sürpriz bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Ancak galatasaray başkanı burak elmas bu steaua bükreş başkanı gigi becali yaptığı açıklamada, olimpiu morutan'ın transferi yüzde 99 gerçekleşti. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Galatasaray ile anlaştı ifadelerini kullanmıştı. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi.

Galatasaray'ın fatih terim'in kadroda görmek istediği olimpiu morutan'ın kadrosuna katmak üzere olduğu iddia ediliyor.

Morutan ve diğerleri, galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Genç yetenekleri aramaya devam eden galatasaray'da, scout ekibinin son keşfinin rumen oyuncu olimpiu morutan. Genç ve yetenekli futbolcu arayışlarını sürdüren galatasaray'ın son gözdesi olimpiu morutan oldu. Galatasaray'da transfer harekatı devam ederken, uzun zamandır rumen oyuncu olimpiu morutan ile sık sık transfer dedikoduları çıkıyor. Galatasaray sürem sonu sürpriz bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Becali, oyuncuyu türk devleri için yasak bir. As romanya'ya konuşan fcsb kulübü'nün sahibi gigi becali, galatasaray'la anlaşmaya vardık. Morutan da galatasaray'ın yolunu tutabilir. ifadeleri yer aldı. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde.

Galatasaray ile anlaştı ifadelerini kullanmıştı. Morutan da galatasaray'ın yolunu tutabilir. ifadeleri yer aldı. 22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekiple ilgili gelen soru üzerine galatasaray'a transfer. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Galatasaray'da transfer harekatı devam ederken, uzun zamandır rumen oyuncu olimpiu morutan ile sık sık transfer dedikoduları çıkıyor.

Olimpiu Morutan kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi ...
Olimpiu Morutan kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi ... from icdn.ensonhaber.com
As romanya'ya konuşan fcsb kulübü'nün sahibi gigi becali, galatasaray'la anlaşmaya vardık. Olimpiu vasile moruțan 25 nisan 1999 doğumlu, romanya takımı 2021 yılının yaz transfer sezonunda ismi galatasaray'la anıldı. Rumen basını, galatasaray'ın morutan için. Genç yetenekleri aramaya devam eden galatasaray'da, scout ekibinin son keşfinin rumen oyuncu olimpiu morutan. Galatasaray'da taraftarları için, sahip oldukları takım için oynamak istiyorum morutan, bu yılın başlarında galatasaray ile bağlantılıydı. Transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. 24 yaşındaki orta saha alexandru galatasaray şimdi de steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'ı gündemine aldı. 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 36 maçta 8 gol atarken 15 golün de hazırlayıcısı.

Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, steaua bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor.

As romanya'ya konuşan fcsb kulübü'nün sahibi gigi becali, galatasaray'la anlaşmaya vardık. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Olimpiu moruțan'ın pazar payı 2,8 milyon euro. Olimpiu morutan'ın transferi %99 gerçekleşti. Genç yetenekleri aramaya devam eden galatasaray'da, scout ekibinin son keşfinin rumen oyuncu olimpiu morutan. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Galatasaray'ın romanya'dan yeni hedefi ise steaua bükreş'in 22 yaşındaki 10 numarası olimpiu morutan oldu. Daha önce galatasaray başkanı burak elmas ve teknik direktör. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray ile anlaştı ifadelerini kullanmıştı. Rumen basını, galatasaray'ın morutan için.

0 Response to "Olimpiu Morutan Galatasaray / Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel